Sergi Mingote, conferenciant i Coach Executiu per The International School of Coaching. Diplomat en funció gerencial per ESADE i Màster en Cooperació Internacional i Direcció d'ONG i Associacions sense ànim de lucre.

 Actualment ambaixador de la candidatura olímpica d'hivern “Pirineus Barcelona 2030” i president d’ONAT Foundation, organisme que dedica els seus esforços a la inclusió social mitjançant l'esport.

 Alpinista d'elit i esportista d'ultra resistència amb 10 vuit mils. Entre ells un doble ascens a l'Everest per les seves dues cares i el K2 en solitari, sense oxigen embotellat.

 Destaca per realitzar la primera travessia del mil·lenni al Pol Nord Magnètic, i per ser finisher en Ultraman i Ironman.

 També ha completat les travessies als Deserts de Gobi, a Mongòlia, i de Djanet al Sàhara. Ha travessat l'Estret de Gibraltar nedant al costat del campió Paralímpic Miguel Luque i ha realitzat la travessia del Gel Patagònic Sud.

 Ha completat la Transpirinenca, la Transdolomítica, el Tour del Mont Blanc i la tornada integral a Mongòlia en bicicleta. És doble Campió d'Espanya d'Ultra resistència en tàndem, al costat del ciclista adaptat Joan Soto.

 Ha arribat als "Sostres" dels 5 continents i suma més de 20 ascensos a muntanyes superiors a 6000 metres. Acumula escalades en gel a més de 50 rutes de dificultat, entre elles la Polar Circus a les Rocalloses Canadenques, i diferents rutes a la Lapònia Sueca.

Please reload

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.