top of page
DSC00081_edited.jpg

Diplomat en Funció Gerencial per ESADE, Màster en Administració Pública i Coach Executiu per la International School of Coaching, Sergi Mingote, després de més de 20 anys realitzant expedicions d'alta muntanya i aventures esportives arreu del món, imparteix conferències sobre les seves experiències, valors i coneixements. 

Aquestes xerrades s'adrecen a quatre àmbits diferents: 

 

  • A col·lectius esportius, associacions i clubs de muntanya, on explica en primera persona els reptes esportius i els ascensos a les muntanyes més altes del món: "La vida com a repte".


  • A empreses, on aplica els seus coneixements en matèria de motivació i capacitat de lideratge dirigit a treballadors i directius de qualsevol organització: "Mètode Everest: motivacions i lideratges".


  • A centres educatius, on els valors són els protagonistes mitjançant la conferència: "Amb esforç i actitud, aconseguiràs els teus cims".


  • A administracions públiques, on explica la transferència dels valors de l'esport a la tasca que ha desenvolupat durant 8 anys com a alcalde del seu municipi: "Treball i equip: Everest & alcaldia".

Conferències

“A pulmó”

Mai s'havia fet res similar, 367 dies, sis muntanyes de 8000 metres. Un repte al límit de la resistència humana i al límit de la vida.
Al mateix temps l'Albert Cogul aconsegueix refer la seva vida, després d' un greu accident.

“La lluita d’Arnau”

La història d'una família que lluita amb totes les seves forces per la vida del seu fill,que finalitzen amb una victòria contra el càncer.
El relat s'entrellaça amb l'ascens solidari de dos alpinistes a unes de les muntanyes més perilloses de la serralada

del Thien Shan (Kyrgistan), el Khan Tengri de 7.010 metres.

“La travessa de l'estret”

Un somni fet realitzar, realitzar la primera travessa mundial de l'estret de Gibraltar per parelles adaptades. Un nadador, multicampió Paralímpic, i l'altre no...i el més important, un equip.

 

“72 dies al límit”

Només set persones en tota la història han aconseguit enllaçar els ascensos als cims del K2 y el Broad Peak en una mateixa temporada sense oxigen embotellat. L'encadenament més ràpid de la història, que va sumar-se a l'ascens al Manaslu, en només deu dies.

bottom of page